Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

Absolut blue vodka 40% 0,7l
Absolut blue vodka 40% 0,7l
5 480 Ft

Absolut blue vodka 40% 0,7l

Alkoholtartalom
40%
Űrtartalom
0,7 l
Raktáron
5 480 Ft
Részletek

Színe kristálytiszta. Illata és íze tiszta, friss, üde, ropogós, mely a többszöri lepárlásnak köszönhető, enyhe vaníliás és karamellás ízjegyek mellett lecsengése gyümölcsös. Helyi termesztésű, téli búzából készül.

A svéd különlegesség kiváló jól behűtve önmagában vagy koktél alapjaként is.

Gyártó: The Absolut Company AB

A Svédországi  Åhus-ban gyártott Absolut Vodka hosszú vodkakészítési tradíciókra tekinthet vissza. A mai napig is a hagyományos desztillációs folyamattal készül.

Lars Olsson Smith svéd vállalkozó és iparos az 1800-as évek végén mutatta be új technológiát a vodka készítésére. Bár a svéd vodkagyártás ekkor már 400 éves hagyománnyal bírt, ez a folyamatos lepárlási technológia forradalmasította a svéd vodkagyártást. Tökéletes tisztaságot, sokkal lágyabb harmonikusabb ízt eredményezett.

Az italnak Lars Olsson Smith a következő nevet adta: Abszolút Tiszta Vodka (Absolut Rent Brännvin), majd bejegyeztette a márkanevet 1879-ben.

Sokan kétkedéssel fogadták a svéd vodkát, különösen az áttetsző, papírcímke nélküli üvege miatt. Ezzel a megjelenéssel szinte észrevehetetlen volt az üzletek polcain. Még Ĺhus-ban sem voltak biztosak abban, hogy az ital megfelelő fogadtatásra talál, így biztos ami biztos kicsiben kezdték gyártását. Kézzel töltötték és egyesével selyempapírba csomagolták az üvegeket mielőtt rekeszekbe kerültek és USA-ba szállították. A termék értékesítését 1979-ben kezdték meg New Yorkban, ahol egyből kitűnt letisztult, visszafogott palackjával.1980-ban megjelent az első reklám és a továbbiak, mint ahogy emlegetik is, történelem.

A terméket a V&S Group forgalmazta, amely 2008-ban eladásra került a Pernod Ricard részére.


Adatok
Tömeg:
1,18 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!