A legnépszerűbb italok egy helyen, Tatratea, gin, whisky, vodka, kávé, minden, amire szükséged lehet! Átvételi pont Budapesten, házhozszállítás akár 1-2 munkanapon belül!

Rólunk - SOS Ital kft.

Az SOS Ital azzal a céllal jött létre hogy minőségi szeszesital házhozszállítást nyújtson vásárlóinak. Cégünknél a Budapesten a házhozszállítás elérhető hétvégén is. A szállítás hétköznaponként jellemzően 17 óra után történik, így nem szükséges munkaidőben várni a futárra. A kiszállítás ebben az esetben ráadásul ingyenes.

A megadott szállítási mód választása esetén ráadásul speciális ajánlatokkal várunk, így kedvenc szeszes italod mellé rendelhetsz akár üdítőt, rágcsálnivalót és egyéb kiegészítő termékeket is.

Szerdától vasárnapig, Budapesten meghatározott kerületekben illetve egyes Pest megyei településeken elérhető SOS kiszállítás szolgáltatásunk, amely a megadott nyitvatartási időn belül azonnali házhozszállítási szolgáltatást nyújt akár 30-60 percen belül. Velünk nincs többé olyan, hogy jobban sikerült a buli és elfogy az ital, a buli nem állhat le, szomjasan senki nem maradhat!

Lehetőség van ettől eltérő szállítási címre is rendelni, ekkor a szállítás hagyományos futárszolgálattal történik, jellemzően néhány munkanapon belül.
Amennyiben nem vagy biztos benne hogy át tudod venni a csomagod, vagy kedvezőbb szállítási költséggel rendelnél, lehetőséged van Foxpost csomagautomatába kérni a szállítást, már 490Ft-tól, ráadásul 15 000Ft feletti rendelés esetén nem kell szállítási díjat fizetned.