Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

Sörök, Ciderek

Online sör rendelés, Online cider rendelés:

Egy meleg nyári napon megszomjaztál egy jó hideg sörre? Esetleg a cidert preferálod? Nálunk megtalálod a legnépszerűbb magyar söröket (pl. Heineken, Soproni, Dreher, Arany Ászok) valamint a legnépszerűbb cidereket (Somersby, Strongbow)

Online sör rendelés kedvező áron és gyors szállítással. Rendelj a legnépszerűbb Soproni és Dreher termékek közül és akár 1 munkanapon belül átveheted rendelésed. Online cider rendelés: Somersby ciderek széles választéka elérhető üzletünkben, amely esetében szintén akár 1 munkanapon belüli szállítás is elérhető.

Online sör rendelés és online cider rendelés esetén javasoljuk, hogy egy rendelés során 1 kartonnal adjon le rendelést, mivel a logisztikai szolgáltatók súlykorlátozása miatt, így még minden szállítási mód elérhető, így a kedvező csomagpontra szállítás is! Nagyobb sör rendelés esetén a súlykorlátozás miatt a szállítási költség rendkívül magas lehet. Amennyiben Budapesthez közel lakik érdemes ebben az esetben a raktári átvételünket választani vagy saját futárunk általi kiszállítást, ebben az esetben akár több karton szállítása is kedvező áron igénybe vehető.


5termék 15

Legfontosabb információk a sörökről

A sörfőzés közel az emberiséggel egyidős, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ital.

A sör főként malátából, komlóból és egyéb gabonából készül, színét a gabona pörkölése határozza meg, ízében jelentős szerepet játszik hogy milyen gabonából készül, ez lehet akár kukorica, búza, zab, rozs de akár más gabona is.

A sör erjesztése szempontjából megkülönböztetjük a felsőerjesztéső söröket (Ale) illetve az alsóerjesztésű söröket (Lager).

Előbbi kategóriába tartoznak a Bitter Ale, Pale Ale, Brown Ale, Cream Ale, Scotch Ale, Red Ale, Stout és a Porter is. A Lager sörök legismertebb a Pils.

Magyarországon a Borsodi Sörgyár, Dreher Sörgyár, Heineken Hungária Sörgyár valamint a Pécsi Sörfőzde mellett számos kisebb, kézműves sörfőzde is megtalálható, mint a Fehér Nyúl, Horizont, MONYO, The FIRST, Mad Scientist, Szent András Sörfőzde stb...

A cider az alma levének erjesztéséből nyert alacsony alkoholtartalmű, szénsavas ital. A cider nyugati kultúrájában népszerű még a körtebor is, jellemzően a körte ízesítű ciderek körteborból készülnek. A Somersby és a Strongbow több ízben is gyárt cidereket, ezek nagyrésze almabor alapú, amely ízesítésre kerül, de például a Somersby Körte ízű cider alapja körtebor.