Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

Üdítőitalok

Üdítő rendelés, Cola rendelés

Cégünktől elérhetők a legnépszerűbb Coca Cola üdítőitalok, amelyeket kifejezetten ajánlunk long drinkek készítéséhez is. A termék nagy mérete és súlya miatt elsősorban online üdítő rendelést, online cola rendelést elsősorban Budapesten javaslunk, a saját futáros kiszállítási zónán belül, vagy XVII. kerületi raktári átvétellel, ugyanakkor néhány palack, maximum 1 karton üdítő rendelése országos kiszállítással is kedvező áron elérhető.

Milyen esetben javasoljuk az online üdítő rendelést vagy cola rendelést?

Saját futárunkkal történő kiszállítás esetén a szállítás a megrendelő lakásáig tart, így kifejezetten jó lehetőség lehet azoknak akik emeleten laknak és nincs lift a lépcsőházban, de azok számára is kényelmes megoldást jelenthet, akik nem szeretnének cipekedni. 

Ha a kerti partyhoz vagy baráti összejövetelhez szereznéd be az italokat, érdemes lehet a szeszes italokon túl egyúttal a szükséges üdítőket is megrendelned, így biztosan időben megérkezik, a teljes rendelésed, nem kell külön bevásárlást intézned az üdítőitalok beszerzése érdekében.

Mikor nem javasoljuk az online üdítő rendelést?

Nem javaslunk online Cola vagy üdítő rendelést amennyiben több kartonra van szükséged és nem tudod átvenni raktárunkban vagy nem a kiszállítási zónánkba rendelnél, mivel ebben az esetben csak az országos futárszolgálatok drágább házhozszállítási szolgáltatását tudod igénybe venni. A termékek nagyobb súlya miatt könnyen előfordulhat, hogy ezekben az esetekben a szállítási költség magasabb, mint maga a termékek ára.

 


9termék 19

Akár koktélokhoz akár csak otthoni fogyasztásra, nálunk megtalálod a legnépszerűbb üdítőitalokat is!

Coca Cola, Tonic, Fanta, Sprite, gyümölcslevek egy helyen, kedvező áron!