Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

Beefeater gin 40% 0,7l
Beefeater gin 40% 0,7l
6 490 Ft

Beefeater gin 40% 0,7l

Alkoholtartalom
40%
Űrtartalom
0,7 l
Raktáron
6 490 Ft
Részletek

"Egy londoni lepárló, 9 lepárlóüst és számos fűszernövény áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a világ legdíjazottabb ginjét állítsuk elő, a világ legtapasztaltabb lepárló mesterének irányítása alatt.

Jellegzetes London Dry gin határozott borókás karakterrel és erőteljes citrusos ízjegyekkel - egy eredeti London Dry azoknak, akik a gin igazi ízét kedvelik.

A mai napig Londonban készül, a világ legtapasztaltabb gin lepárló mestere, Desmond Payne felügyelete alatt, James Burrough alapítónk receptje alapján 9 fűszernövényből, amelyek között ott az erőteljes boróka, a zamatos sevillai narancs- és citromhéj. Ez a karakteres és egyedi gin magasra tette a mércét a London Dry Ginek tekintetében; nem véletlenül birtokolja a Világ legdíjazottabb ginje címet*

Közel 200 év lepárlási örökséggel a hátunk mögött olyan időket is megéltünk, amikor még kézzel mértük a fűszernövényeinket minden főzet ginhez, amelyet készítettünk... Akárcsak ma reggel."

9 fűszer: boróka, citromhéj, sevillai narancs héja, mandula, angyalgyökér, koriandermag, angyalmag, nőszirom, édesgyökér.


*A 2004-2019 közötti nemzetközi szeszesital versenyek díjai alapján

Összetevők: gin (gabonaszesz és fűszernövények párlata, víz)

PER 30ml / 100ml
Alkohol (g) 9 / 32
Kalória (Kcal) 66 /221
Zsír (g) 0 / 0
- amelyből telített (g) 0 / 0
Szénhidrátok (g) 0 / 0
amelyből cukor (g) 0 / 0
Fehérjék (g) 0 / 0
Só (g) 0 / 0

Forrás: www.beefeater.com

Ideális koktélokhoz illetve magában fogyasztva is!

Adatok
Tömeg:
1,25 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek