Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

Jagermeister 35% 1l
Jagermeister 35% 1l
8 490 Ft

Jagermeister 35% 1l

Alkoholtartalom
35%
Űrtartalom
1 l
Raktáron
8 490 Ft
Részletek

A Jägermeister 56 különböző gyógynövényből készült német gyomorkeserű likőr, amelyet az italt forgalmazó Mast-Jägermeister AG nevű, részvénytársaság formájában működő cég székhelyét adó alsó-szászországi Wolfenbüttel városában állítanak elő és palackoznak. Receptjét féltve őrzött titokként kezelik, amely már 1934 óta létezik.

További palackozási berendezéseket üzemeltetnek a Wolfenbüttel melletti Wittmar, valamint a szászországi Kamenz városában is.

A német piacra 1935-ben vezették be a terméket, a sikerének köszönhetően a hetvenes évek eleje óta egyre több országba exportálják is az italt; ma már nyolcvannál is több államba. Ezzel a Jägermeister az export tekintetében a legsikeresebb német szeszes ital, amelynek nagyobb részét immár külföldön adják el.

A 35%-os alkoholtartalmú Jägermeistert általában tisztán, jéghidegen vagy más italokkal keverve long drinkként vagy koktélként is fogyasztják.

Illatában egyértelműen kiérezzük a gyógynövények komplexitását, illetve a felhasznált fűszerek (gyömbér, ánizs, kardamom) illatjegyeit. 

Íze egyedülálló, a gyógynövényes ízek uralkodnak, visszafogottan édes, narancsos, fűszeres ízei határozzák meg. A kesernyés és édes ízjegyek tökéletes egyensúlya teszi méltán népszerűvé az italt. Fűszeres ízjegyek közül a gyömbér, kardamom és a csillagánizs a legélénkebb.

Szeretnél kipróbálni egy izgalmas lond drink receptet?

Hozzávalók:

4 cl Jägermeister

Frissen facsart narancslé

Tört jég

Elkészítés:

Egy 2 dl-es long drink pohárba tegyél egy jókora adag tört jeget, majd a jégre öntsd rá a Jägermeistert. Töltsd fel a poharat a frissen facsart narancslével. Díszítésként használhatsz narancshéjat!

 

Adatok
Tömeg:
1,76 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek