Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

LAPHROAIG 10 Years 0,7 l 40%
LAPHROAIG 10 Years 0,7 l 40%
17 490 Ft

LAPHROAIG 10 Years 0,7 l 40%

Laphroaig 10 éves skót whisky

Alkoholtartalom
40%
Űrtartalom
0,7 l
Raktáron
17 490 Ft
Részletek

Mit érdemes tudni a Laphroaig 10 éves whiskyről?

A Laphroaig 10 éves whisky egy legendás skót single malt, amely a Laphroaig lepárlóból származik, és méltán híres az intenzív ízvilágáról és karakteréről. Ezt a whisky-t ősi hagyományok szerint készítik a gyönyörű Islay szigetén, ahol a tengeri levegő és a tőzegben gazdag föld egyedülálló jellegzetességeket kölcsönöz az italnak.

A Laphroaig 10 éves whisky egy remek választás minden whisky kedvelő számára. Az első kortynál azonnal érezhető a karakteres füstösség és a mély, tőzeges íz, amelyeket finom vaníliás és gyümölcsös jegyek egészítenek ki. Ez az ital egyedülálló és megismételhetetlen élményt nyújt mindazoknak, akik vágyakoznak az intenzív és gazdag ízvilágú whiskyk iránt.

Aranysárga színű, illatában a tőzeg füstös, sós jegyek mellett gyógynövényes aromákat is feldezhetünk. Lecsengése kifejezetten hosszú.

A Laphroaig 10 éves whisky-t évtizedek óta elismerték és díjazták a whisky szakértői és rajongói egyaránt. Az évek során ez az ital képes volt megtartani az eredeti, hagyományos recept és gyártási folyamatok esszenciáját, miközben továbbfejlődött és tökéletesedett a minőség és az íz tekintetében.

Összességében a Laphroaig 10 éves whisky egy igazi skót kincs, amely méltán áll a legjobbak között. Az intenzív ízek, a kifinomult füstösség és a gazdag tőzeges jegyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden egyes kortyban, és egy életre szóló szeretetteljes emléket hagyhatnak azokban, akiknek szerencséjük van megkóstolni ezt a különleges italt.

Hogyan érdemes fogyasztani a Laphroaig 10 éves whiskyt?

Legjobban tiszta formájában, esetleg egy kis jéggel vagy néhány csepp vízzel ajánljuk fogyasztani, hogy teljes mértékben ki lehessen élvezni az ízeket és aromákat. Emellett tökéletes választás lehet különleges alkalmakra vagy ajándékként is, hiszen egy palackja garantáltan elvarázsolja az igényes skót single malt whisky kedvelőit.

 

Adatok
Tömeg:
1,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!