A Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% a szlovákiai Karloff Distillery prémium teaalapú likőrje, amely a fekete tea és az erdei gyümölcsök harmonikus kombinációját kínálja. Ez a likőr a Tatratea termékcsalád egyik legerősebb tagja, amely intenzív ízvilágával és magas alkoholtartalmával tűnik ki.
Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% Főbb jellemzők
-
Típus: Tea alapú gyógynövénylikőr
-
Alkoholtartalom: 62%
-
Űrtartalom: 0,7 liter
-
Származási hely: Szlovákia
-
Gyártó: Karloff Distillery
-
Alapanyagok: Alkohol, cukor, fekete tea kivonat, párlatok (pl. szilvapálinka, bor), gyümölcskivonatok (szamóca, málna, szeder, áfonya), aromák, karamell, víz
-
Szín: Sötét narancsos barna
-
Csomagolás: Egyedi palack, díszdobozos kivitelben is elérhetőv
Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% Illat- és ízprofil
-
Illat: Frissen szedett erdei gyümölcsök aromája, amelyet a fekete tea gazdag illata egészít ki.
-
Íz: Intenzív gyümölcsös ízvilág, ahol a szamóca, málna, szeder és áfonya harmonikusan keveredik a fekete tea karakteres jegyeivel.
-
Lecsengés: Hosszú, melegítő utóíz, amelyben a gyümölcsök édessége és a tea fanyarsága tökéletes egyensúlyt alkot.
Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% Fogyasztási javaslat
A Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőrt leginkább behűtve, vagy jégre töltve ajánlott fogyasztani. Kiválóan alkalmas koktélok alapanyagaként is, de önmagában is élvezetes ital. Magas alkoholtartalma miatt mértékletes fogyasztása javasolt.
Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% ajánló
A Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% ideális választás azok számára, akik egy erőteljes, karakteres és különleges ízvilágú teaalapú likőrt keresnek. Legyen szó baráti összejövetelről, különleges alkalomról vagy egyedi ajándékról, ez a likőr garantáltan emlékezetes élményt nyújt.
Tatratea Erdei Gyümölcsös Tea Likőr 62% eredete
A tatratea szlovák eredetű ital, eredeti neve Tatranský čaj, amely magyarul Tátrai teát jelent, receptúrája a Magas-Tátra hegyiből származik. A Magas-Tátra dermesztően hideg időjárásának elviseléséhez már kevésnek bizonyult a forró tea, így egy kis gyógynövénylikőrrel adtak új csavart az eredeti receptnek, így született meg a Tatratea. A tea és gyógynövények kivonatát tölgyfahordóban érlelik 8 héten keresztül, az alkoholt melaszból állítják elő. Az elkészült italt az érlelést követően pihentetik, majd palackozzák