Online ital rendelés kedvező áron, gyors szállítással!

 

Unicum barista 34,5% 0,5l
Unicum barista 34,5% 0,5l
4 800 Ft

Unicum barista 34,5% 0,5l

Alkoholtartalom
34,5%
Űrtartalom
0,5 l
Raktáron
4 800 Ft
Részletek

Az Unicum Barista az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből, arabica kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelve

A keserűlikőr-fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza számos európai országban, így Magyarországon is. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, amelynek fő alkotóelemei az Unicum és az arabica kávé. Az ital 6 hónapos tölgyfahordós érleléssel nyeri el végleges karakterét.

Fogyasztását behűtve ajánljuk!

Illatában az Unicumra jellemző komplex gyógynövényes illatjegyeken túl dominál az arabica kávé illata is, mintha csak reggel egy kávézóban ülnénk! A frissen főtt espresso illatjegyei remekül kiegészítük a méltán népszerű ital karakterét.

Ízében a kávé erőteljesen dominál, az arabica kávé kellemesen kesernyés, krémes ízvilága kiválóan egészíti ki az Unicum markáns ízjegyeit. Egyedülálló az íze, első kóstolásra mintha kávét fogyasztanánk kedvenc kávézónkban, melyet a már megszokott likőr ízvilága kísér. A kávénak köszönhetően az Unicum Barista kevésbé erőteljes mint a hagyományos Unicum, így bátran javasoljuk azok számára is akiknek az Unicum markáns ízvilága nem nyerte el a tetszését!  

Adatok
Tömeg:
900 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!